Werken bij Baloe

 

Pedagogisch flexmedewerker plus (MBO-4)

16-34 uur per week (4 dagen beschikbaar)

Kinderopvang Baloe B.V. is een dynamische organisatie met de ambitie de beste kinderopvang te bieden voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Wij onderscheiden ons al jaren door ons specifieke pedagogische beleid. Persoonlijke aandacht en plezier staan bij ons voorop, zodat elke dag bijzonder is!

De functie van flexmedewerker-plus is een combinatie van flexibele inzetbaarheid op onze reguliere kinderopvang groepen en peuterplusgroep. De peuterplusgroep is een kleinschalige groep met ondersteuningsaanbod voor peuters in de leeftijd van 2-4 jaar bij wie sprake is van een opvallende ontwikkeling, en kinderen die om wat voor reden dan ook (tijdelijk) niet kunnen meekomen of niet tot hun recht komen in de reguliere opvang. Het team van de peuterplusgroep bestaat uit een HBO geschoolde pedagogisch professional en een orthopedagoog.

De medewerker die wij zoeken heeft veel passie voor het werken met jonge kinderen met en zonder speciale zorgbehoefte en heeft kennis op het gebied van vroegsignaleren. Op de reguliere groepen heb je oog voor kinderen die mogelijk baat hebben bij meer ondersteuning in gedrag of ontwikkeling en kan je de juiste stappen rondom vroegsignalering zetten. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang en begeleiding van de kinderen op reguliere groepen en op de peuterplusgroep. Je bent goed in staat om een uitdagende en warme sfeer te creëren waarin de kinderen zich welkom, geliefd en gewaardeerd voelen, maar ook uitgedaagd worden zich te ontwikkelen. Op de peuterplusgroep ondersteun jij je collega bij ziekte, vakantie of verlof. Je voert (door collega’s opgestelde) handelingsplannen uit en begeleidt kinderen in de dagelijkse activiteiten. Je organiseert met gemak activiteiten afgestemd op de mogelijkheden, ontwikkeling en behoeften van het individuele kind en/of de groep.

Wij bieden:

 • Een uitdagende functie in een professionele werkomgeving
 • Een hecht team van ambitieuze en enthousiaste collega’s
 • Ontwikkelingsmogelijkheden en scholing/training
 • Een jaarcontract met de intentie tot verlenging
 • Vaste uren en een tijdig bekend rooster
 • Salaris en de arbeidsvoorwaarden conform CAO kinderopvang (schaal 6)
 • Een reiskostenvergoeding en korting op zorgverzekeringen en sportschool

Kortom de basis is goed geregeld, maar ook aan de extra’s wordt gedacht! Zoals leuke teamactiviteiten en attenties, gewoon omdat we blij zijn met onze medewerkers.

Wij vragen:

 • Diploma op MBO-4 niveau (bvk gespecialiseerd pedagogisch medewerker)
 • Affiniteit met de doelgroep is een harde eis
 • In staat kansen te zien en aan te grijpen om kinderen te motiveren en stimuleren
 • Kennis en inzicht in groepsdynamische processen en ontwikkelingsfases van een kind
 • Kennis en inzicht in vroeg-signaleren van belemmeringen in de ontwikkeling

De collega die wij zoeken heeft een stevige persoonlijkheid en professionele houding, is sterk in communicatie en verslaglegging, flexibel en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je staat open voor persoonlijke ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Verstuur je motivatie en c.v. voor 26 november 2022 naar personeel@kinderopvangbaloe.nl. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Tessa Zwart, leidinggevende Peuterplus (075-6429910).

Past deze vacature niet bij jou, maar heb je wel interesse om bij Baloe te werken? Neem dan contact op met Esther Peereboom door te mailen naar personeel@kinderopvangbaloe of bel naar 075-6429918

Acquisitie naar aanleiding van de advertentie wordt niet op prijs gesteld.