Werken bij Baloe

 

Leidinggevende Kinderopvang

BSO/Peuteropvang of KDV

Kinderopvang Baloe is een dynamische organisatie met de ambitie de beste kinderopvang te bieden voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Wij onderscheiden ons al jaren door ons specifieke pedagogische beleid. Persoonlijke aandacht en plezier staan bij ons voorop, zodat elke dag bijzonder is!

De leidinggevende die wij zoeken geeft straks leiding aan pedagogisch medewerkers en seniors (verspreid over meerdere locaties) en stuurt de peuter specialist/pedagogisch coach aan. Als leidinggevende richt je je op het verbeteren van de pedagogische dienstverlening en de professionele ontwikkeling van pedagogisch medewerkers. Je zet je leidinggevende ervaring en kennis van processen in om het beste in mensen naar boven te halen waarbij het team alle ruimte en de juiste begeleiding van je krijgt om zich verder te ontwikkelen. Dit doe je op een inspirerende, resultaatgerichte en coachende manier, met oog voor hun eigen talenten. Ook zorg je voor goede personeels- en verzuimbegeleiding en stel je het basisrooster op i.o.m. de personeelsplanner. Je fungeert als spil tussen het (pedagogisch) beleid en de uitvoering in de praktijk en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze opvang, de pedagogiek en de klanttevredenheid binnen jouw afdeling. Je werkt onder supervisie van en samen met de Clustermanager.

Wij bieden:

  • Een uitdagende functie in een professionele werkomgeving
  • Ontwikkelingsmogelijkheden en scholing/training
  • Een team met enthousiaste collega’s
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO kinderopvang en afhankelijk van ervaring in schaal 9 of 10.
  • Een reiskostenvergoeding en korting op zorgverzekeringen en sportschool

Kortom de basis is goed geregeld, maar ook aan de extra’s is gedacht! Onze teamactiviteiten zijn namelijk echt een begrip en de sfeer in het team is open en vertrouwd. Daarnaast verrassen we je regelmatig met een extraatje, gewoon omdat we blij met onze medewerkers zijn.

Wij vragen:

  • Een afgeronde opleiding op HBO niveau
  • Meerdere jaren ervaring als leidinggevende in de kinderopvang (harde eis)
  • Ambitie om zich verder te verdiepen, ontwikkelen en om (door) te groeien
  • Kennis van methodieken, principes en instrumenten voor coaching
  • Kennis van organisatieontwikkeling en managementtechnieken De collega die wij zoeken is communicatief sterk, flexibel en enthousiast.
Geïnteresseerd?

Verstuur je motivatie en c.v. naar personeel@kinderopvangbaloe.nl. Heb je nog vragen, neem dan contact op met mw Mick de Leeuw (directeur) of Jennifer Onderwater (clustermanager),075-6429910. De sluitingsdatum is 10 februari 2023 en sollicitaties worden direct bij binnenkomst in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van de advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct