Werken bij Baloe

 

Clustermanager BSO / Peuteropvang

Kinderopvang Baloe B.V. is een dynamische organisatie met de ambitie de beste kinderopvang te bieden voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Wij onderscheiden ons al jaren door ons specifieke pedagogische beleid. Persoonlijke aandacht en plezier staan bij ons voorop, zodat elke dag bijzonder is! Momenteel hebben wij een vacature voor een Clustermanager BSO / Peuteropvang.

De Clustermanager BSO/PO geeft leiding aan de pedagogisch medewerkers en seniors (verspreid over meerdere locaties) en stuurt de peuter specialist/pedagogisch coach aan. Als clustermanager richt je je op het verbeteren van de pedagogische dienstverlening en de professionele ontwikkeling van pedagogisch medewerkers. Je zet je leidinggevende ervaring en kennis van processen in om het beste in mensen naar boven te halen waarbij het team alle ruimte en de juiste begeleiding van je krijgt om zich verder te ontwikkelen. Dit doe je op een inspirerende, resultaatgerichte en coachende manier, met oog voor hun eigen talenten.

Je fungeert als spil tussen het (pedagogisch) beleid en de uitvoering in de praktijk. Als clustermanager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze opvang, de deskundigheid en inzet van medewerkers, de pedagogiek en de klanttevredenheid binnen jouw cluster. Een belangrijk onderdeel van je functie is het samenwerken met onderwijs, gemeente en andere stakeholders/ketenpartners. Je onderhoudt nauwe contacten met je partners om samen te bouwen aan het realiseren van onze visie en bent aanspreekpunt voor externen m.b.t. de ontwikkelingen binnen de pedagogische praktijk, o.a. voor de subsidieverstrekking VVE.

Je werkt samen met de Clustermanager KDV, rapporteert aan de directeur en neemt plaats in het Management Team, van waaruit je ook overstijgende verantwoordelijkheden krijgt.

Wij bieden:

 • Een uitdagende functie in een professionele werkomgeving
 • Ruimte voor ontwikkelingsmogelijkheden en scholing/training
 • Een hecht team van ambitieuze en enthousiaste collega’s
 • Een jaarcontract met de intentie tot verlenging
 • Leuke personeelsactiviteiten
 • Salaris (afhankelijk van ervaring schaal 10 of 11) en arbeidsvoorwaarden conform de CAO
  kinderopvang
 • Een reiskostenvergoeding en korting op zorgverzekeringen en sportschool

Wij vragen:

 • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau 
 • Pedagogisch kennis en werkervaring in de kinderopvang 
 • Kennis van methodieken, principes en instrumenten voor coaching 
 • Kennis van organisatieontwikkeling en managementtechnieken

De collega die wij zoeken is communicatief sterk, flexibel en enthousiast.

Geïnteresseerd?

Dan horen wij graag van je! De volledige functieomschrijving kun je opvragen bij HR, en kijk ook nog even voor meer informatie op www.kinderopvangbaloe.nl. Verstuur dan je motivatie en c.v. naar personeel@kinderopvangbaloe.nl of neem bij vragen contact op met Mick de Leeuw (directeur) 075-6429910. De sluitingsdatum is 16 november 2022 en sollicitaties worden direct bij binnenkomst in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van de advertentie wordt niet op prijs gesteld.